VUOKRAUSEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan Secret Spotin vuokrauksessa ja lisäksi kerrotaan vuokraajan vastuista ja velvollisuuksista.

VARAAMINEN
Secret Spotin varauksen kesto ja alkamisaikailmoitetaan tilausvahvistuksessa. Vuokrattujen tilojen on oltava tyhjät vuokrausajan päättyessä. Vuokraajan seurueineen on oltava vähintään 18-vuotiaita, ellei muuta ole kirjallisesti sovittu. Mikäli tila varataan alustavasti / kun asiakas ilmoittaa varaavansa tilan alustavasti, muuttuu varaus sitovaksi joko erillisellä vahvistuksella asiakkaan toimesta tai automaattisesti 30 vrk ennen tapahtumaa. Alustavan varauksen aikana vuokraajalla (Secret Spot) on oikeus tarjota tilaa muille, ja ensimmäisenä tilan vahvistanut on oikeutettu tilavuokraan. Mikäli alustavaa varausta tehdessä tapahtumaan on alle 30 vrk sovitaan tapahtuman vahvistamisesta tapauskohtaisesti. 

PÄÄSY TILOIHIN
Tilan edustaja päästää vuokraajan sisään sopimuksenmukaan. Tilan vuokra alkaa varausvahvistuksessa sovitusta ajasta. Mikäli tilaan tulee päästä aikaisemmin, veloitetaan tästä erikseen. Vuokraaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa, omat tavarat otettu mukaan. (Perussiivouksen hinta tapahtumien jälkeen on 65€ ellei muuta ole sovittu tilaa vuokratessa)

PERUUTUSEHDOT
Tilan vuokrauksen voi peruuttaa ilman veloitusta 30 vuorokautta ennen vuokrapäivää. Mikäli peruutus tapahtuu 29–14 vuorokautta ennen vuokrapäivää veloitetaan 50 % tilavarauksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen vuokrapäivää veloitetaankoko varauksen hinta.

MUUTOKSET VARAUKSEEN
Tilan vuokra-aikaa voi muuttaa 30 vuorokautta ennen vuokrapäivää, jonka jälkeen vuokra-ajan lyhentäminen ei ole mahdollista. Mahdollisista muista muutoksista on sovittava erikseen mahdollisuuksien mukaan.

VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS
Tilan vuokraaja vastaa vuokra-aikana Vuokranantajalle ja kiinteistölle tai niiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista tai välillisesti syntyneistä vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
Vuokranantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus vuokratiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai taloyhtiölle. Musiikkia ei saa soittaa niin kovalla, että naapurusto häiriintyy. Tilan vuokraaja voi määritellä musiikin volyymitason. Tupakointi tilassa tai sinne johtavissa sisätiloissa ei ole sallittua. Tilan edustaja osoittaa tarvittaessa tupakointialueen. Mikäli tilan pöytiä / tuoleja tai muita tavaroita halutaan siirtää tapahtuman aikana, pitää ne siirtää omille paikoilleen tapahtuman päätteeksi, niin että tilasta poistuttaessa tila on samassa kunnossa kuin missä se on vuokrattu.

ALI-/EDELLEENVUOKRAUS
Vuokraaja ei saa ilman Secret Spot:in / SecretSurf Oy:n kirjallista lupaa vuokrata tilaa eteenpäin muille tahoille.

HINNAT JA MAKSUEHDOT
Vuokranantaja laskuttaa vuokraajaa vuokrasopimuksen hyväksymisen jälkeen sähköpostilaskulla tai vaihtoehtoisesti vuokraaja maksaa tilan paikan päällä. Laskutettaessa laskun tulee olla maksettuna ennen vuokrauspäivää. Vuokratilaan ei pääse ellei tilaa ole maksettu. Laskun viivästyskorko korkolainmukaisesti.

REKLAMAATIOT
Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä viimeistään vuokrausta seuraavana päivänä kirjallisesti info@secretspot.fi. Vuokranantaja ei vastaa vuokraajalle aiheutuneista vahingoista, jotka aiheutuvat Vuokranantajalle riippumattomista syistä. Vuokranantaja pidättää itselläänoikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

ALKOHOLIJUOMAT
Secret Spotilla ei ole anniskeluoikeuksia. Omien alkoholijuomien tuominen tilaan on sallittua mikäli kyseessä on yksityistilaisuus johon ei ole kaikilla vapaata pääsyä.

MUUT EHDOT
Asiakas on velvollinen hoitamaan vuokrakohdetta ja sen irtaimistoa huolellisesti. Asiakas vastaa vuokrakohteelle ja irtaimistolle vuokra-aikana sekä tavaroiden tuonnin ja noudon yhteydessä aiheutuneistavahingoista. Irtaimistolle aiheutuneista vahingoista laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Tilaisuuden valmistelu ja purku, saapuminen ja lähteminen tulee tapahtua kokonaisvuokra-ajan puitteissa. Mikäli vuokra-aika ylittyy veloitetaan alkavalta puolelta tunnilta 60 €. Vuokra-ajan päätyttyä tulee asiakkaan olla poistunut vuokrattavasta tilasta. Muina aikoina tapahtuvatoiminta tulee aina sopia erikseen.Varaamalla kyseessä olevan tilan vuokralainen hyväksyy tämän sopimuksenehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

TILAN VARUSTELU JA MUUTA INFOA
Kylmäkalusteet: 1 iso jääkaappi ja 1 normaali kokoinen jääkaappi sekä 1 pieni jääkaappi
•  Kahvinkeitin (tuplapannu) 
•  Mikro
•  Riippumattoja, loungesohvat ja hiekkaa
•  Kokouspöydät ja tuolit n. 15 hlölle 
•  Musiikki + audiolaitteet
•  Liikuteltava videotykki ja 70″ kangas
•  60″ näyttö
•  Flipperi (10 peliä kuuluu hintaan, lisäpelit 2€/peli, maksettava varauksen yhteydessä) 
•  Lautapelejä ja korttipelejä 
•  Pöytälätkä
•  Darts

FORCE MAJEURE
Lakot, tulipalot tai muut Secret Surf Oy:stä riippumattomat tavallisuudesta poikkeavat olosuhteet oikeuttavat Secret Surf Oy:n peruuttamaan sopimusehdot ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta. Sama koskee myös sopimuksen toista osapuolta.