VARAA ASTETTA RENNOMPI KOKOUS TAI JUHLATILA!

UPEAT JUHLATILAT / KOKOUSTILAT HELSINGIN KESKUSTASSA

Secret Spot Helsinki tarjoaa lämpimän, inspiroivan ja rennon ilmapiirin. Jos haluat hieman erilaisen tilan kokoukselle tai tapaamiselle, niin ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään ja tarkastamaan tilukset. Miksi et pitäisi neuvottelua tai kokousta varpaat upotettuina lämpimään hiekkaan riippukeinussa istuen? Tilasta löytyy myös kokoushuone, jossa teet tiimisi kanssa innovatiivisia päätöksiä ja saatte uutta energiaa viikkoon! Kokousten tauoilla voitte upottaa varpaat valkoiseen hiekkaan ja ottaa hetken vielä rennommin. Tilat soveltuvat myös erittäin hyvin pienryhmä työskentelyyn tilan moninaisuuden ansiosta.

Kokoushuoneen puolelle mahtuu noin 15-20 henkilöä ja koko tilaan yhteensä noin 30 henkilöä.On kyseessä sitten kaveriporukan illanistujaiset, juhlat, yritystapahtuma, kokous tai tuotelanseeraus, me palvelemme teitä!


Secret Spot Helsinki juhla- ja kokoustilat on varattavissa klo 8-22 välisenä aikana. 

KEITTIÖVARUSTUS 

Tiloista löytyy: 1 iso coca-cola jääkaappi, 1 normaalikokoinen jääkaappi sekä 1 pieni jääkaappi sekä tuplapannulla oleva kahvinkeitin sekä vedenkeitin ja mikro. Meille voit tuoda mukanasi omat juomat ja ruoat. Huomioithan, että tilassa ei ole astioita. 

CATERING

Halutessanne teemme yhteistyökumppanimme kanssa mielellämme tarjouksen myös catering:sta

TILAT

Pöytätilaa löytyy kokouskabinetin puolelta, johon ruuat ja tarjottavat on helppo asetella juhlissa. Huomioithan, että tilassa ei ole astioita.

VIIHDE

Audiolaitteet, joista voi soittaa musiikkia spotifystä tilan padin kautta. Legendaariset pelikabinetit joissa mm. Pac-Man, Time Crisis ja Galaga! Mustang-flipperi, pöytälätkä, ilmakiekko, darts ja playstation. Lautapelejä parisenkymmentä. Tilassa myös kokousvälineistöä mm. fläppitaulu, 65″ smart-tv, josta saa pyörimään niin kokouspreset kuin musavideotkin. Opastus viihdelaitteisiin tapahtuman alussa.

SECRET SPOT HELSINKI TILOJEN HINta?

Varaa Secret Spot Helsinki juhlatilat / kokoustilat haluamallesi päivämäärälle!

MAX. 10 HENKEÄ

Kokoustilojen / juhlatilojen vuokraus max. 10 hengelle hinta: 115€ / tunti. 

 VarAA TÄSTÄ 

MAX. 20 HENKEÄ

Kokoustilojen / juhlatilojen vuokraus max. 20 hengelle hinta: 125€ / tunti. 

 VarAA TÄSTÄ 

MAX. 30 HENKEÄ

Kokoustilojen / juhlatilojen vuokraus max. 30 hengelle hinta: 150€ / tunti. 

 VarAA TÄSTÄ 

GALLERIA